Bemutatkozás

A szervezet 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy segítse az egyetemen tanulók anyagi helyzetét, munkavállalási lehetőségeit és tapasztalatszerzését a munka világában. Az indulás óta a szövetkezet odáig fejlődött, hogy már, több mint 700 tagot számlál, amiből havonta átlagosan 120 hallgató dolgozik folyamatosan, különböző munkakörökben. Az UniWork már több külsős céggel is kapcsolatban áll, ahol számos hallgató dolgozik részmunkaidőben. Az ilyen esetekben a szövetkezet szakoknak megfelelően hirdeti meg a munkalehetőségeket a lehető legtöbb fórumon, így a munkához szükséges képesítésű hallgatónak van lehetősége a munkát elvállalni. Ilyenkor a pénzkereseti lehetőségen túl szakmai tapasztalatszerzést is biztosít a szövetkezet a munkavállalónak. Az UniWork „ars poetica”-ja, hogy a lehető legtöbb hallgatónak biztosítson minőségi munkalehetőséget az egyetemi évek alatt. Ennek megfelelően a folyamatosan jelen van az egyetemen rendezett állásbörzéken, nyílt napokon és szakmai napokon, hogy minél több hallgató tudomást szerezzen létezéséről és működésének feltételeiről.
Nálunk nem csak munkatapasztalatot szerezhetsz, hanem lehetőséged van a tanulmányaidhoz kapcsolódóan szakmai munkát végezni, vagy akár a szakmai gyakorlatod teljesíteni! A későbbi munkavállalásnál komoly előnyt jelenthet a diákévek alatt megszerzett munkatapasztalat.
Legyen szó délelőtti, délutáni, egy napos vagy hosszú távú, alkalmi vagy folyamatos munkáról, mi az órarendhez is igazítható, változatos munkákat kínálunk neked. Korrekt órabérekkel, és ellenőrzött munkahelyeken.
Aki nálunk dolgozik, fizetését – becsületes, megbízható munkájáért cserébe – garantáltan megkapja a munkavállalást követő hónap 10.-ig.

Munkatársaink

Kapcsolat és nyitvatartás