MUNKALEHETŐSÉG bruttó 2.500 Ft órabérért!

Ha legalább 3 napot vállalsz az órabér bruttó 2.700 Ft!

  • Egy személy egy napon több beosztást is vállalhat, de figyelni kell arra, hogy köztük időbeni átfedések ne legyenek, illetve kezdésig meg tudjon érkezni az adott helyszínre.
  • A több szakaszosnak jelölt beosztásokat javasolt közel lakóknak vállalni, mivel a munkarészek között szabadidejük lesz. A korai kezdések esetében olyanok jelentkezzenek, akik az adott helyszínre egyénileg ki tudnak jutni, illetve a késői befejezéseknél onnét haza.
  • A jelentkezők részére részletes tájékoztatót (oktatást) fogunk tartani az egyetemen a számlálást megelőző napokon, munkarészenként eltérő időpontban, melyről e-mailben értesítünk mindenkit. 
  • Fontos, hogy munkára csak azok jelentkezzenek, akik a választott beosztáson kívül az oktatáson is feltétlenül jelen tudnak lenni. A távolmaradók jelentkezésük ellenére sem vehetnek részt a feladat ellátásában, mivel az oktatás során kerül sor a számlálólapok átadására. Más ezeket nem veheti át. 
  •  

1. MUNKA: Utasszámlálás és kikérdezés Győr helyi autóbuszain

Feladat: Győrben a helyi menetrendszerinti autóbuszokon kell megszámolni a fel- és leszálló utasokat, illetve két megálló között 1-1 utast kell megkérdezni az utazásáról (hol szállt fel, hol száll le, milyen jeggyel utazik, milyen gyakran). A feladat teljesítése során végig egy autóbuszon kell utazni (további egy vagy kettő számlálóval). Alapvetően két műszak közül lehet választani (lehetnek ettől eltérő beosztások is korlátozott számban):

  • reggeltől (üzemkezdet) – napközbenig
  • napközbentől – estig (üzemzárás)

Jelentkezés a műszakokra: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNeevZvEg2Se-_g9Kq4mhlq1kblSWc6z/edit?fbclid=IwAR0AwcjCh5b41w8If4qsrAerCM6bARKaoiHc9OqiztimzXLiBkgFzeiXZ5A#gid=22370535

2. MUNKA: Közúti forgalomszámlálás

Feladat: Győrben megadott csomópontban kell feljegyezni az ott elhaladó gépjárművek számát megadott kategóriák szerint. A feladat két részből áll, reggel 5-9 óra között és délután/este 13-19 óra között.

Jelentkezés a műszakokra: https://docs.google.com/spreadsheets/d/17pLuCDUV7uFXRC9jRgQ27czmsbtKr2qRzXi7Z3dFga4/edit#gid=0